10/5/12

Els "Sabies que..." del Ple

Sabies que l'ajuntament de Castellar és un dels primers consistoris, conjuntament amb Sabadell, que demanarà responsabilitats instant el Ministerio de Industria a donar explicacions per la continuïtat de l'obra del Gasoducte, que està afectant els rodals de Castellar, tot i el coneixement que la connexió amb França havia estat descartada el juliol del 2010, a més d'exigir la creació d'una comissió mixta de seguiment de l'obra. Aquesta moció presentada per L'Altraveu a Castellar va comptar amb tots els vots favorables, menys l'asbtenció del PP.

Sabies que l'ajuntament de Castellar ha hagut de fer una inversió extra de 6.000 euros després dels canvis de criteri de la Generalitat de Catalunya sobre la renda mínima d'inserció?

Sabies que les retallades en polítiques locals d'ocupació per part de l'administració estatal (PP) redueixen en un 58% aquesta partida a Castellar?

Sabies que després de la lluita contra el tancament del servei d'urgències del CAP, on L'Altraveu va ser-ne part activa, la proposta de mantenir el servei a Castellar ha estat rebutjada al Parlament amb els vots en contra de CiU i PP?

Això va dir-se al ple de maig:

Xavier Bella (L'ALTRAVEU): "Algú ha d'alçar la veu i és just demanar responsabilitats" (sobre el gasoducte)

Ignasi Giménez (PSC): "Les mocions signifiquen la veu del ciutadà" (sobre les diverses propostes presentades a ple)

Josep Carreras (CIU) : "Les dones de Castellar poden estar tranquil·les, el servei de Sant Fèlix és més avançat tecnològicament" (sobre el trasllat de ginecologia del CAP de Castellar a Sabadell)

Víctor Martos (PP): "Vam votar a favor de la no-supressió del servei d'urgències a Castellar però ara ens abstindríem" (sobre les retallades en polítiques locals d'ocupació) -Ens hem permès la llicència de traduir les intervencions en castellà.-

Escoltar audio del ple 09/05/12


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada